De resonantie balancer.

Crystal Quest biedt nu aan de Resonantie Balancer. Dit is een volledig eigen ontwikkeling en is bedoeld voor de professionele energetisch therapeut. Het is een energetisch geladen "pendel" van lichtmetaal (aluminium en messing) met daarin een zeer krachtige combinatie van edelstenen en energetisch geladen vloeistof.

De Resonantie Balancer kan worden gebruikt in volgende situaties:

  1. Doorbreken van een blokkade in het energieveld van mens en dier waar zich resonantieverstoringen bevinden. Op deze plaatsen kan het energiesysteem niet meer resoneren met de normale trillingen en zichzelf genezen. Doorbreken van de blokkade door de Resonantie Balancer zolang linksom draaiend in dit gebied te laten circuleren als nodig is. De linksom draaiende beweging zal overgaan in een op en neer gaande beweging als de blokkade doorbroken is. Hierna kan aan herstel gewerkt worden.

  2. Opsporen van die plaatsen in het energieveld van mens en dier waar zich resonantieverstoringen bevinden. Op deze plaatsen kan het energiesysteem niet meer resoneren met de normale trillingen en zichzelf genezen. De Resonantie Balancer rechtsomdraaiend door het energieveld bewegen. waar verstoringen aanwezig zijn zal de pendel stil vallen bij een blokkade en heen en weer gaan bij een verstoring.

  3. Herstellen van de natuurlijke resonantie potentie door de Resonantie Balancer zolang in dit gebied te laten circuleren (rechtsom) als nodig. De rechtsom draaiende beweging zal overgaan in een op en neer gaande beweging als het resonantievermogen hersteld is.

De Resonantie Balancer wordt verzonden in een mooie houten doos waardoor gewaarborgd wordt dat deze onbeschadigd afgeleverd wordt inclusief ketting en instructieleaflet.

Afmeting Ca. 10 cm lang, gewicht ca. 70 gram (Kan varieren daar elke Resonantie Balancer uniek is).

De prijs voor de standaard Resonantie Balancer is € 75,- U kunt hem bestellen door op een van de afbeeldingen te klikken. U wordt dan doorgeleid naar een apart venster van onze webshop.